ALV-muutosten toteutusta ja vanhojen järjestelmien uudistamista laadukkasti

Syyskuun 2024 alussa voimaan astuva ALV-uudistus, jossa arvonlisävero vaihtuu 25,5 prosenttiin, aiheuttaa päivitystarvetta monille vanhoille järjestelmille, joissa veroprosentiksi on oletettu kokonaisluku. Tämä aiheuttaa haasteita erityisesti silloin, kun teknologia on vanhentunutta tai palvelulla ei ole enää kehittäjää. Kiire tulee, jos tilannetta ei ole vielä huomioitu lainkaan.

Meillä on pitkäaikaista osaamista vanhojen järjestelmien muokkaamisesta vastaamaan nykyajan teknologian turvallisuus- ja tehokkuusvaatimuksia. Olemme tehneet lukuisia uudistuksia vanhoihin järjestelmiin, joita uusimmat palvelinten käyttöjärjestelmät eivät enää tue. Yleensä ylläpito siirretään meille uudistusten yhteydessä. Järjestelmiin lisätään yleensä esimerkiksi tallennettujen henkilötietojen salaus ja muita toiminnallisuuden sekä turvallisuuden parannuksia. Olemme uusineet ja päivittäneet esimerkiksi PHP:llä ja C#:lla tehtyjä järjestelmiä.

Teemme järjestelmämuutoksia ja uudistuksia mielellämme tilanteissa, joissa ylläpitäjää ei enää ole. Meillä on kehitetty kapselointi- ja suojautekniikoita, joiden avulla jopa vanhentuneita järjestelmiä voidaan käyttää tietyin varauksin ja rajoituksin ilman olennaisia turvallisuusriskien kasvamista. Suosittelemme kuitenkin aina ensisijaisesti tilaamaan meiltä vähintään osittaisen uudistuksen. Hätätilanteessa pystymme kuitenkin ottamaan palvelunne nopeasti ylläpidettäväksi tilanteessa, jossa asianmukaista palveluntarjoajaa ei enää löydy, ja jatkamaan sen päivittämistä rauhallisemmalla aikataululla.

Mikäli edessänne on tilanne, jossa esimerkiksi arvonlisäveroon ei saa syötettyä desimaaleja ja tarvitsette pikaisesti siihen kehittäjiä tai ylläpitäjiä, olkaa yhteydessä ja kysykää mahdollisuutta nopealle korjauspäivityksen tekemiselle. Koska asiantuntijamme ovat kiireisiä, paras tapa on täyttää yhteydenottolomake https://www.eneroc.com/yhteystiedot/jata-tarjouspyynto/